“Phantasialand” rihapet në Gjermani (VIDEO)

 “Phantasialand” rihapet në Gjermani (VIDEO)

Phantasialand, parku i dytë zbavitës më i vizituar i Gjermanisë, u rihap të enjten në prag të relaksimeve të kufizimeve të virusit në vend.

Për më shumë se shtatë muaj, udhëtimet e tjera nuk realizoheshin, të ftuarit nuk mund të qëndronin brenda natës në hotele dhe perdet e shfaqjeve mbetën të mbyllura.

Por rregullat e rrepta tani zbatohen për një vizitë në vend: të ftuarit duhet të rezervojnë bileta paraprakisht dhe të mbajnë një maskë në pjesën më të madhe në park, raporton AP, transmeton Klankosova.tv.

Advertisement

Lejohen të futen vetëm ata që janë testuar, vaksinuar ose kanë pasur COVID dhe janë shëruar.

Shumë tifozë erdhën të enjten për rihapjen, por deri më tani nxitimi i parë shpesh gjatë pushimeve verore nuk ndodhi, për momentin.

Bileta për fundjavën e ardhshme nuk ka më, transmeton Klankosova.tv.

Advertisement

Të ngjashme