Kjo do ta bëjë zërin e Kosovës më të fortë  

 Kjo do ta bëjë zërin e Kosovës më të fortë  

Kryetari në detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, e ka uruar Shqipërinë për zgjedhjen si anëtare e përkohshme e Këshillit të Sigurisë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara.

Ai ka thënë se anëtarësimi i saj do ta bëjë më të fortë zërin e Kosovës në Kombe të Bashkuara.

“Urime Shqipërisë për zgjedhjen si anëtare e Këshillit të Sigurimit. Kjo është një arritje e madhe për Shqipërinë dhe diplomacinë e saj të fortë. Bravo Edi Rama, kjo do ta bëjë zërin e Kosovës më të fortë në Kombe të Bashkuara”.

Advertisement

Shqipëria sot është zgjedhur anëtare e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për vitet 2022-2023 me 175 vota për nga 117 të nevojshme.

Advertisement

Të ngjashme