Këshilli Europian miraton zyrtarisht Certifikatën Dixhitale COVID

 Këshilli Europian miraton zyrtarisht Certifikatën Dixhitale COVID

​Komisioneri i BE-së për Drejtësinë, Didier Reynders mirëpriti miratimin zyrtar të Certifikatës Dixhitale COVID të BE-së nga Këshilli Europian.

“Presim me padurim ceremoninë e nënshkrimit të rregullores, që do të zhvillohet të hënën e ardhshme në Parlamentin Europian”, shkroi ai në Twitter, raporton ATSh.

Certifikatat e vaksinimit, testit dhe imunizimit do të hyjnë në fuqi nga 1 korriku.

Advertisement

Advertisement

Të ngjashme