FSK pjesë e stërvitjeve masive krah NATO-s (VIDEO)

 FSK pjesë e stërvitjeve masive krah NATO-s (VIDEO)

Ushtarë të shteteve anëtare të NATO-s do të zbarkojnë në Kosovë kah mesi i këtij muaji.

Por, arsyeja e ardhjes së trupave amerikane bashkë me ato evropiane këtu nuk është mbrojtja nga rreziku që mund t’i kanoset vendit, njofton Klan Kosova

Kosova për herë të parë është në mesin e 27 shteteve që do të marrin pjesë në stërvitjen vjetore të përmasave të mëdha ushtarake në Evropë dhe Afrikë.

Advertisement

Radhitja e FSK-së krahë ushtrive të shteteve tjera po shihet si mundësi e mirë për aftësim profesional dhe si një mesazh për vendet ‘armike’ të Kosovës.

 

Advertisement

Të ngjashme