Çmimi i automjetit të Tesla rritet për shkak të presionit të zinxhirit të furnizimit, thotë Musk

 Çmimi i automjetit të Tesla rritet për shkak të presionit të zinxhirit të furnizimit, thotë Musk

Çmimi i automjeteve Tesla po rritet për shkak të presioneve të zinxhirit të furnizimit në të gjithë industrinë e automjeteve, veçanërisht për materialet e papërpunuara tha të hënën, Elon Musk në një përgjigje në Twitter.

Ai iu përgjigj një llogarie të paverifikuar në Twitter të titulluar @Ryanth3nerd i cili në postimin e tij thoshte “Me të vërtetë nuk më pëlqen drejtimi që @tesla po shkon duke rritur çmimet e automjeteve, por duke hequr tipare si mesi për Model Y. Në krye të thashethemeve për FSD rritet në 14 mijë  pa ndonjë veçori të shtuar reale në FSD nëse nuk jeni një testues beta.

Musk tha, “Lumbari lëvizës u hoq vetëm në sediljen e pasagjerit me përparësi prej 3 / Y (nuk ndodhet atje në vendet e pasme). Regjistrat nuk treguan pothuajse asnjë përdorim me vlerë kosto / masë për të gjithë kur nuk përdoret kurrë. ‘

Në maj, Tesla rriti çmimet e saj për Model 3 dhe Model Y, rritja e pestë rritëse e automjeteve për automjetet e saj në vetëm disa muaj, njoftoi faqja e internetit e Electrek, transmeton Klankosova.tv

Advertisement

Të ngjashme