Category Archives: Shëndetësi

Mos e hidhni lëvoren e mollës, mund ta përdorni në shtëpi

Lëvoren e mollës nuk duhet ta hidhni, sepse mund të jetë e dobishme në shtëpinë [...]

Problemet e lëkurës që tregojnë mungesë të vitaminës D

Keni më shumë probleme me lëkurën gjatë dimrit sesa në verë? Atëherë ka një shans [...]

4 rreziqet për shëndetin nga konsumimi i pijeve të gazuara

Ndonëse një kanaçe e ftohtë me gaz mund të duket si një pije freskuese e [...]

Këto fruta të pyllit bëjnë mrekulli në trupin tonë

Frutat e pyllit si manaferra, mjedra dhe luleshtrydhja janë ndër kënaqësitë më të mëdha, pasi [...]

Vitaminat që ju duhen patjetër në vjeshtë për sistemin imunitar

Vjeshta është një stinë që sjell ndryshime të dukshme në klimë dhe temperaturë, dhe me [...]

Në këto raste dhimbja e kokës është shqetësuese

Dhimbjet e kokës janë një pjesë normale e jetës. Madje edhe migrena është e përhapur [...]

Kushtoni kujdes dhëmbëve edhe kur konsumoni ushqime të shëndetshme

Edhe pse përmenden ëmbëlsirat, kafeja dhe cigaret, si gjërat që dëmtojnë më shumë dhëmbët tuaj, [...]

Cilat janë dhimbjet, simptomat dhe trajtimi i nervit shiatik?

Shiatiku, i quajtur edhe radikulopati lumbare, është një dhimbje që e ka origjinën përgjatë nervit [...]

Këshilla të ekspertëve për vështërsitë që fëmijët mund të hasin në shkollë

Mospërfundimi i detyrave të shtëpisë, vështirësia për të bërë miq, vështirësi në klasë. Nëse këto [...]

Çfarë do të thotë vendndodhja e dhimbjes së kokës – dhe si ta parandaloni atë?

Dhimbjet e kokës fillojnë nga hiçi dhe ne zakonisht i anashkalojmë ato, duke fajësuar stresin [...]