Category Archives: Shëndetësi

Dita Botërore e sensibilizimit kundër HIV/AIDS

Me 1 Dhjetor shënohet Dita Botërore e AIDS-it, ditë e cila në shumë pjesë të [...]

A shkaktojnë diabet ushqimet me sheqer? Ç’duhet të dini

Ka shumë hamendësime që lidhen me diabetin dhe një prej tyre është edhe konsumi i [...]

Bima më shëruese në planet, e cila rritet në lëvore druri: Nobelisti me të ka shëruar kancerin!

Çaga është kërpudhë parazite që rritet në mështekën, në lëvore që ngjan si e djegur [...]

Stomatologjisë iu shtua një shoqatë

Kosovës në lëmin e stomatologjisë iu shtua shoqata “Akademia Kosovare e Estetikës Dentare”, e cila [...]

Pak informim e shumë “huti” rreth barnatoreve kujdestare të kryeqytetit

Pak informim e shumë “huti” rreth barnatoreve kujdestare të kryeqytetit Kosova.info – Drejt, shpejt, guximshëm… [...]

Dhjetë ushqime që mund të shkaktojnë ‘mjegull të trurit’

Ushqimet e pashëndetshme që përmbajnë pak antioksidantë dhe pak yndyra të shëndetshme, mund ta rritin [...]

Çfarë duhet të bëjmë kur sinuset tona inflamohen dhe nuk marrim frymë!

Si ta trajtojmë sinusitin dhe sa shpesh mund të përdorim pika për hundën për ftohjetMoti [...]

Kosova.info – Nga na vjen ankthi?

Është e rëndësishme të theksohet se ankthi është një pjesë normale e jetës dhe ndihmon [...]

Lirohuni nga stresi për tre minuta

Çdo ditë i ekspozohemi stresit, mirëpo ky truk do t’ju ndihmojë që të liroheni për [...]