Askush nuk i vizitoi zjarrfikësit në ditën e tyre ndërkombëtare (VIDEO)

 Askush nuk i vizitoi zjarrfikësit në ditën e tyre ndërkombëtare (VIDEO)

Dita Ndërkombëtare e Zjarrfikësve – 4 maji, këta të fundit në Kosovë i gjen në një gjendje të rënduar.

Brigada e tyre në Prishtinë po ankohen për kushtet e punës si dhe për çështjen e pagave e festave shtetërore, mos pagesën e ndërrimit të natës e shumë problematika të tjera.

Për më tepër, ata po ndihen të nënvlerësuar nga komuna dhe nga shteti.

Advertisement

Në shënimin e ditës së tyre, askush nga krerët shtetërorë e as komunalë nuk u shkoi në vizitë.

Advertisement

Të ngjashme