Organizohet turneu “TOP 8” për U13

Organizohet turneu “TOP 8” për U13

Me 30 shtator, duke filluar nga ora 10:00 në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu i “TOP 8” U13 më të mirë të Kosovës për vitin 2023.

 U13 meshkuj te nominuar dhe të ftuar të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

Nr Emri Viti Klubi Pikë
1 Resul Smaili 2011 Kpp Sharri 570
2 Amant Sejdiu 2010 Kpp Ahmet Hoxha MK 550
3 Olti Behluli 2012 Kpp Ahmet Hoxha MK 430
4 Muhammet Mudut 2011 Kpp KVPP Prizreni 390
5 Odej Sherifi 2010 Kpp Drita M 250
6 Albes Behluli 2010 Kpp Ahmet Hoxha MK 230
7 Ari Krasniqi 2010 Kpp KVPP Prizreni 200
8 Ari Bajrami 2012 Kpp Priping 160
REZERVAT
Nr Emri e mbiemri Viti Klubi Pikë
1 Imran Duraki 2013 Kpp Sharri 140
2 Donat Ferizi 2011 Kpp Vushtrria 120
3 Jon Ademi 2012 Kpp Vushtrria 120
4 Rron Sojeva 2013 Kpp Ahmet Hoxha MK 120

U13 femra te nominuara dhe të ftuara të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

Nr Emri e mbiemri Viti Klubi Pikë
1 Maxhire Sojeva 2010 Kpp Ahmet Hoxha MK 700
2 Vlera Beqa 2011 Kpp Shpresa 420
3 Jonida Ibrahimi 2011 Kpp Shpresa 270
4 Amra Gashi 2011 Kpp Prishtina F 270
5 Alara Sisko 2011 Kpp KVPP Prizreni 200
6 Sara Hoxha 2012 Kpp Ahmet Hoxha F 200
7 Verore  Beqa 2010 Kpp Shpresa 200
8 Jara Hallaqi 2014 Kpp Ahmet Hoxha F 200
REZERVAT
Nr Emri e mbiemri Viti Klubi Pikë
1 Lira Hashani 2013 Kpp Ahmet Hoxha F 120
2 Tuana Cerkini 2010 Kpp Ahmet Hoxha MK 120
3 Leana Hallaqi 2012 Kpp Ahmet Hoxha F 120
4 Derin Pinduk 2015 Kpp Lidhja e Prizrenit 100

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për “TOP 8” U13 më së largu deri më 28 shtator në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave. /Kosova.info/