Moti, diell i fortë edhe sot

Moti, diell i fortë edhe sot

Moti sot të mbajë kryesisht me diell, ngjashëm sikur të hënën.

Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat minimale do të lëvizin midis 15 dhe 19 gradë Celsius.

Ndërkaq, ato maksimalet parashihet të jenë mes 33 dhe 36 gradë Celsius.

Në Dragash pritet që më së ulëti temperatura të shkojë në 15 gradë, ndërkaq më së larti pritet të shkojë në Prizren dhe Gjakovë, 36 gradë Celsius.