Hapet pjesërisht ura e Krimesë një ditë pas sulmit

Hapet pjesërisht ura e Krimesë një ditë pas sulmit

Ura që lidh Rusinë me Krimenë është hapur pjesërisht një ditë pasi u sulmua, ka njoftuar qeveria ruse.

Automjetet po përdornin një lanë të vetme të urës përgjatë Ngushticës së Kerchit, ka thënë një zyrtar .

Një çift u vra dhe e bija e tyre mbeti e lënduar në një sulm në urë të cilin Rusia ia la fajin dronëve të lansuar nga Ukraina.

Rusia refuzoi që ta zgjasë marrëveshjen për eksportimin e grurit nga portet ukrainase mirëpo e mohoi që kjo të ketë qenë hakmarrje. Kundërpërgjigje.