Zbritjet e muajit gusht, udhëtoni nga BERLINI në PRISHTINË me çmime speciale

prishtinaticket

Udhëtimet drejt vendlindjes nga kryeqytetit gjerman, Berlin, nuk kanë qenë asnjëherë më lirë. Në muajin gusht mund të udhëtoni drejt Prishtinës me çmime të lira. Duke filluar nga data 16 gusht deri më 30 gusht do të mund të udhëtoni drejt Prishtinës me vetëm 59 euro në drejtim, ndërsa prej datës 2 shtator deri 16 shtator çmimi i biletës do të zbritet në 69 euro.

Në çmim të biletës përfshihen të gjitha shpenzimet tjera si: Check in, rezervimi i ulëses, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg, si dhe taksat e aeroportit.

Vendet janë të limituara prandaj ju rekomandojmë të rezervoni ONLINE.

Këto janë hapat si mund të rezervoni një biletë online:

  • Shfletoni në browserin tuaj prishtinaticket.net
  • Caktoni biletën një ose dy drejtimëshe
  • Caktoni vendin e nisjes: Münich
  • Selektoni datën e nisjes
  • Shtypni butonin KËRKO FLUTURIMIN
  • Përzgjidh datën e fluturimit
  • Plotëso të dhënat tuaja
  • Përfundo rezervimin e biletës

Pagesën e biletës mund të bëni si të dëshironi me Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Me Prishtina Ticket mund të udhëtoni 7 herë në jave prej Basel, Stuttgart dhe Düsseldorf drejt Prishtinës, 4 herë në javë nga München, 3 herë në javë nga Nürnberg dhe Münster, si dhe 2 herë në javë nga Berlin, Växjö-Smaland dhe Ljubjlana drejt Prishtinës.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale. Vendet janë të limituara prandaj rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Të gjitha OFERTAT tona:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Växjö-Smaland  – Prishtinë – Växjö-Smaland;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana.

Prishtina Ticket në periudhën janar-qershor 2023 renditet si kompania më  e madhe shqiptare me gjithsejt 194 503 udhëtarë në Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

*Ky artikull është i sponsorizuar