Nga nesër nis faza e tretë e dezinfektimit hapësinor në kryeqytet

dezinfektim

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se nga nesër do të fillojë faza e tretë e dezinfenktimit hapësinor për vitin 2023.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se nga ora 20:00 nesër do të fillojë kjo fazë.

Po ashtu, është bërë edhe hedhja e larvicideve nga dje dhe do të vazhdoj edhe sot duke filluar nga ora 09:00.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.

Më poshtë e keni planin e operimit të fazës së tretë: