Nevoja për ndihmë, 67 mijë euro shërimi për të aksidentuarën (VIDEO)

Nevoja për ndihmë, 67 mijë euro shërimi për të aksidentuarën (VIDEO)

Nuk shkeli në këmbët e veta që 10 muaj.

Rina Latifi Jaha nga Pollata e Podujevës, ka mbetur në karrocë që nga 29 gushti i vitit të shkuar kur u aksidentua në Metehi, nga çka mbeti e pa lëvizshme.

5 muaj qëndroi në komë e 7 në spital derisa aktualisht është thuajse e paralizuar. 28 vjeçarja kur u aksidenua ishte në muajin e 4 të shtatëzanisë, por që iu ndërpre detyrimisht.

Familja e trajtoi në banjë e fizioterapi por nuk pati sukses, e tash opsioni i vetëm ka mbet një spital në Turqi, për çka familja nuk mund t`ia dalë vetëm për t’i grumbulluar 67 mijë euro sa kushton trajtimi fillestar.

Krejt vullnetmirët që duan ta ngritin Rinën përsëri në këmbë, mund  të kontribuojnë fizikisht në sheshin e Podujevës apo edhe përmes xhirollogarisë:

Llogaria bankare e babait (Tafil Latifi) në TEB bank:

IBAN: XK05 2035000090222032

Swift Code: TEBKXKPR

Wester Union, Moneygram dhe Ria dergoni te:

Tafil Latifi (babai) +38344319786

Besim Latifi (vëllau) +38344518581

Apo edhe përmes platformës gofundme: https://gofund.me/d3198b1c.