Policia shpërndan ujë për veteranët në protestë (VIDEO)

Policia shpërndan ujë për veteranët në protestë (VIDEO)

Sot u mbajt protesta e veteranëve të luftës pasi nuk u përfshinë në ligjin për pagën minimale.

Policia e Kosovës pos që u përkujdes ta mbajë rendin, njashtu u përkujdes që të shpërndajë ujë për veteranët.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS

The post Policia shpërndan ujë për veteranët në protestë (VIDEO) appeared first on Klan Kosova.