Kurti i hip kombajnës në hapjen zyrtare të korrjeve-shirjeve në Lipjan

FOTO: Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga ministri i Bujqësisë, Faton Peci, kanë hapur zyrtarisht fushatën e korrjeve shirjeve në komunën e Lipjanit.

Shefi i qeverisë, madje i ka hipur kombajnës duke e hapur zyrtarisht këtë kampanjë, transmeton Klankosova.tv.

Ndryshe, në të gjithë territorin  Kosovës, në kuadër të mbjelljeve vjeshtore të vitit 2022 në këtë kulturë është mbjellur një sipërfaqe prej 71 008.20 hektarë.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS

FOTO: Ekonomia Online
FOTO: Ekonomia Online