Bujar Muli thyen rekord, arrin t’i mbajë 1532 kg, pritet konfirmimi nga libri Guinness 

Bujar Muli thyen rekord, arrin t’i mbajë 1532 kg, pritet konfirmimi nga libri Guinness 

Tashmë pritet konfirmimi nga Libri i rekordeve Guiness nëse Bujar Muli e ka thyer një të tillë pasi i ka mbajtur një mijë e 531 kilogramë në trup për pesë sekonda.

Hulku i Kosovës, sic mban nofkën Muli, e bëri nëj gjë të tillë në Vushtrri, në eventin e mbajtur me mbështetjen e kryetarit të kësaj komune, Ferit Idrizi.

Muliu falënderoi të pranishmit dhe ndihmësit për përkrahjen ndaj tij.