Qeveria e Kosovës merr vendim për shpronësim të disa pronave për nevoja të KEK-ut

Qeveria e Kosovës merr vendim për shpronësim të disa pronave për nevoja të KEK-ut

Qeveria e Republikës së Kosovës, ka zhvilluar sot në mënyrë elektronike mbledhjen e radhës.

Qeveria ka marrë vendim për të shpronësuar disa prona të cilat preken nga zgjerimi i mihjes sipërfaqësore për eksploatim të thëngjilit për prodhim të energjisë elektrke për nevoja të Korporatës Energjike të Kosovës.

Ky vendim u mor në mbledhjen e 152 të Qeverisë së Kosovës. /Klankosova.tv.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS