Speciale në Klan Kosova: Përleshje mes pozitës dhe opozitës në Kuvend (VIDEO)

Speciale në Klan Kosova: Përleshje mes pozitës dhe opozitës në Kuvend (VIDEO)

Klan Kosova ka nisur transmetim special pas zhvillimeve në Kuvendin e Kosovës ku ndodhi një përleshje mes deputetëve të pozitës dhe atyre të opozitës.

Të gjitha të rejat rreth kësaj ngjarjeje do të keni mundësinë që t’i ndiqni në kohë reale në Klan Kosova.

Gjithashtu edhe ekipet e gazetarëve, kameramanëve  që ndodhen në parlament  do t’i sjellin për shikuesit e Klan Kosovës të gjitha zhvillimet nga atje.

Lajmet për rrahjen e ndodhur sot në parlament mund t’i gjeni edhe në portalin Klankosova.tv.

Qëndroni me Klan Kosova dhe klikoni në Klankosova.tv.