Rohde për rastin e Klan Kosovës: Pres që autoritetet ta trajtojnë me kujdes

Rohde

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, edhe një herë ka reaguar për rastin e televizionit Klan Kosova.

Në llogarinë e tij në Tëitter, ai ka kërkuar nga autoritetet që ta trajtojnë lëndën për Klan Kosovën me profesionalizëm dhe kujdes.

“Unë po ndaj këto shqetësime në lidhje me zhvillimet e fundit në Klan Kosova. Tërheqja e licencës së biznesit duket joproporcionale. Pres që autoritetet e përfshira ta trajtojnë këtë me profesionalizëm dhe kujdes, nuk ka të bëjë vetëm me ndonjë aktivitet të vogël biznesi, por me lirinë e medias”, ka shkruar ai.

klankosova.tv