Nga “vdekja në tru” në zgjerim: Si u ringjall NATO-ja?

Nga “vdekja në tru” në zgjerim: Si u ringjall NATO-ja?

Nga “vdekja në tru” në zgjerim: Si u ringjall NATO-ja?
Kosova.info – Drejt, shpejt, guximshëm… 15 vite me ju!

Lufta e vazhdueshme e Rusisë në Ukrainë kujton arsyen e formimit të NATO-s në vitin 1949: për t’iu kundërvënë agresionit sovjetik.

Sot, aleanca më e madhe ushtarake në botë numëron 31 vende anëtare dhe është në proces të zgjerimit.

The post Nga “vdekja në tru” në zgjerim: Si u ringjall NATO-ja? appeared first on Kosova.info. Shkruar nga: kosova