Dardanët e rinj po përgatiten maksimalisht për Evropianin

Dardanët e rinj po përgatiten maksimalisht për Evropianin

Dardanët e rinj po përgatiten maksimalisht për Evropianin që zhvillohet në shtëpi, ku sigurisht me ndihmën e publikut synojnë të triumfojnë në shtëpi

Djemtë e Kosovës U16 janë në Grupin A, së bashku me Andorrën, Maltën dhe Gjibraltarin

FIBA Kampionati Evropiani i Divizionit C do të organizohet në Prishtinë nga 19 deri më 27 korrik, ku marrin pjesë nëntë shtete, ndërsa të gjitha ndeshjet zhvillohen në palestrën “1 Tetori”.