Përfaqësuesja e Kosovës për U13 udhëton sot për në kampionatin Evropian U13Mix

Përfaqësuesja e Kosovës për U13 udhëton sot për në kampionatin Evropian U13Mix

Sot, përfaqësuesja e Kosovës në kategorinë U13 po nis rrugëtimin drejt Kampionatit Evropian U13 Mix me shpresën për të sjellë rezultate të shkëlqyera. Ky turne do të mbahet në Zagreb nga data 14 deri më 18 qershor në të cilin do të garojnë 28 përfaqësuese nga Evropa.

Ekipi ynë do të përfaqësohet nga lojtarët tepër të talentuar Amant Sejdiu, Olti Behluli dhe Resul Smaili, në krye me trajnerin Feim Rama, si dhe Maxhire Sojeva, Vlera Beqa dhe Jonida Ibrahimi në krye me trajnerin Ardian Lamaxhema.

Ekipi ynë do të garojë në grupin 1 dhe do të përballet me kundërshtarët mjaft të fortë si Italia, Zvicra dhe Portugalia. Përveç garave ekipore, do të zhvillohen edhe gara individuale dhe çifteve mix.

Shpresojmë që turneu të sjellë emocion dhe suksese për ekipin tonë dhe të japë një mundësi të mrekullueshme që lojtarët tanë të testojnë aftësitë e tyre në arena ndërkombëtare. 

Urojmë suksese lojtarëve të ekipit tonë në Kampionatin Evropian!

Në linkun më poshtë mund t’i shikoni rezultatet; 
https://www.ettu.org/…/european-under…/draws—results/