Kosova.info – Fillon Java Olimpike

Kosova.info - Fillon Java Olimpike

Të hënën në ambientet e Komitetit Olimpik të Kosovës është mbajtur konferencë për media, duke konfirmuar fillimin e Javës Olimpmike 2023.

Aktiviteti do të shtrihet në disa komuna të Kosovës.

Qëllimi kryesor i Javës Olimpike është përfshirja e sa më shumë fëmijëve dhe të rinjve që të merren me sa më shumë me sport.