Argjentinë: 63-vjeçarja përfundon në shtyllë elektrike gjatë testit të vozitjes

Argjentinë: 63-vjeçarja përfundon në shtyllë elektrike gjatë testit të vozitjes

Kamera e sigurisë ka kapur momentin kur një grua 63-vjeçare në Argjentinë ka përplasur veturën e saj gjatë një testi të vozitjes.

Ajo shihet duke e përshpejtuar shpejtësinë e lëvizjes e duke ecur në drejtim të një shtyllë elektrike, në të cilën edhe përplaset.

BBC raporton se gruaja ka pësuar lëndime të lehta dhe është dërguar në spital.