“Liga e Adriatikut” i takon BNE-së

“Liga e Adriatikut” i takon BNE-së

“Liga e Adriatikut” i takon BNE-së
Kosova.info – Drejt, shpejt, guximshëm… 15 vite me ju!

Bad News Eagles janë fitues të “Adritatik League”.

BNE kanë arritur ta mposhtin edhe një ekip serb, Zero Tenacity.

“Shqiponjat” fituan me rezultat 2:0, 16:5 në Mirage e 16:9 në Anubis.

Ekipi kosovar më herët ka pasur edhe me dy ekipe tjera nga Serbia, Sangrija dhe Jake Bube ndaj të cilave ka triumfuar.

“Shqiponjat e lajmeve të këqija”, u kualifikuan në ESL Pro League Season 18.

The post “Liga e Adriatikut” i takon BNE-së appeared first on Kosova.info. Shkruar nga: Rinora Elshani