Bad News Eagles e mposht edhe një ekip serb

Bad News Eagles e mposht edhe një ekip serb

Bad News Eagles ka triumfuar edhe ndaj një tjetër ekipi serb.

“Shqiponjat” e mposhtën me rezultat 2:0 skuadrën Jake Buba.

BNE fituan me rezultat 16:12 në “Inferno” dhe 16:11 në “Mirage”.

Ekipi kosovar po merr pjesë në turneun “RES Adriatic League Season 2”.

Kujtojmë se Bad News Eagles, e mposhtën edhe ekipin serb Sangrija.