Bad News Eagles mposhtin ekipin serb Sangrija

Bad News Eagles mposhtin ekipin serb Sangrija

Bad News Eagles e kanë mposhtur ekipin serb Sangrija.

“Shqiponjat” po marrin pjesë në turneun “RES Adriatic League Season 2”.

Çunat nga Kosova fituan me rezultat 2:0 në map-a (harta).

BNE fitoi 16:9 në “Mirage”, si dhe me rezultat të njëjtë edhe në “Inferno”.

Bad News Eagles do të përballet me Jake Bube.