Vdes shkrimtari dhe gazetari Idriz Ulaj

Vdes shkrimtari dhe gazetari Idriz Ulaj

Ka vdekur në moshën 81-vjeçare profesori Idriz Ulaj.

Ai ishte shkrimtar, pedagog dhe studiues i folklorit.

Ulaj ishte edhe lektor dhe gazetar i revistës “Zëri i Rinisë”.

Profesor Idriz Ulaj, vdiq në vendlindjen e tij në Vuthaj.