KPP ”Vushtrria” dhe KPP ”Ahmet Hoxha MK” kampion të kupës së Republikës së Kosovës për U15

KPP ''Vushtrria'' dhe KPP ''Ahmet Hoxha MK'' kampion të kupës së Republikës së Kosovës për U15

Në shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ferizaj, u organizua Kupa e Republikës së Kosovës – Ekipore për kategorinë U15, për meshkuj dhe femra.

Në gjysmëfinalen e parë të kategorisë së femrave, u takuan KPP “AHMET HOXHA MK” dhe KPP “AHMET HOXHA F”. Në këtë ndeshje, vajzat e klubit “AHMET HOXHA MK” arritën të fitonin dhe kualifikoheshin në finale. Në finale, i priste KPP ”ARTANA” që kishte fituar 3 me 0 ndaj KPP ”SHPP AHMET HOXHA F” dhe pas tre ndeshjeve, vajzat e klubit “AHMET HOXHA MK” u shpallën kampione të Kupës së Republikës së Kosovës për kategorinë U15 të femrave.

Në kategorinë e meshkujve, pati ndeshje të shkëlqyera. Në gjysmëfinalen e parë u takuan KPP “LIDHJA E PRIZRENIT” dhe KPP “AHMET HOXHA MK”, ku ekipi i Prizrenit arriti të fitonte me rezultat 3 me 0. Në gjysmëfinalen e dytë, ndeshja midis KPP “SHKOLLA PRIZRENI” dhe KPP “VUSHTRRIA” ishte shumë interesante, dhe pas pesë ndeshjeve djemtë nga Vushtrria fituan me rezultatin e ngushtë 3 me 2, duke u kualifikuar në finale.

Me të njëjtin rezultat, ata fituan edhe ndeshjen finale kundër KPP “LIDHJA E PRIZRENIT” dhe u shpallën kampionë të Kupës së Republikës së Kosovës në kategorinë U15 të meshkujve.

Kështu, kampionët e Kupës së Republikës së Kosovës për kategorinë U15 janë:

Kategoria e Femrave:

Kategoria e Meshkujve:

  • KPP “VUSHTRRIA” /Kosova.info/