Vuçiq e Zelenski bashkë: A po ja kthen shpinën Rusisë Aleksandar Vuçiq!

Vuçiq e Zelenski bashkë: A po ja kthen shpinën Rusisë Aleksandar Vuçiq!

Sot në takimin e aranzhuar në Moldavi u takuan Presidenti i Ukrajines Vlodomir Zelenski dhe presedineti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Ishte një takim miqësor që mund të nënkuptohet se Vuçiq edhe mund të largohet nga ndikimi rus!