Putini uron Erdoganin: Fitorja e zgjedhjeve ishte rezultat i natyrshëm i punës suaj vetëmohuese

Putini uron Erdoganin: Fitorja e zgjedhjeve ishte rezultat i natyrshëm i punës suaj vetëmohuese

Presidenti rus Vladimir Putin ka uruar Rexhep Tajip Erdogan për rizgjedhjen e tij si president i Turqisë.

Ai i është drejtuar Erdoganit duke i thënë se fitorja e zgjedhjeve është rezultat i natyrshëm, siç u shpreh ai, i punës suaj vetëmohuese, shkruan BBC.

“Fitorja e zgjedhjeve ishte rezultat i natyrshëm i punës suaj vetëmohuese si kreu i Republikës së Turqisë, dëshmi e qartë e mbështetjes së popullit turk për përpjekjet tuaja për të forcuar sovranitetin shtetëror dhe për të zhvilluar një politikë të jashtme të pavarur”, thuhet në letrën e Putinit.