Vrasja e nxënësve në Gllogjan, Gjykata ngrit aktakuzë ndaj Kastriot, Kreshnik e Halil Mehmetajt

Vrasja ne Gllogjan

Prokurorja e Shtetit, Sahide Gashi, ka bërë ditur se për rastin në Gllogjan ku mbeten të vrarë dy nxënës dhe shoferi i autobusit,  Prokuroria sot ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Pejë kundër Kastriot e Kreshnik Mehmetaj për veprën penale si bashkëkryes të vrasjes së rëndë.

Gashi bëri të ditur se po ashtu është ngritur aktakuzë edhe ndaj Halil Mehmetajt për veprën penale “shtytje në vrasje të rëndë”.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS