Vihet gurthemeli i shkollës në Vetërnik (VIDEO)

Vihet gurthemeli i shkollës në Vetërnik (VIDEO)

Është vënë gurëthemeli i objektit të shkollës në Veternik të kryeqytetit.

Në shkollën që është paraparë të përfundoj pas afro 2 vjetësh, do vijojnë mësimin 1080 nxënës, derisa do ketë sipërfaqe 6 mijë e 726 metra katror.

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, u deklarua se përmes kësaj shkolle do ketë përmirësime në disa sfera, përfshirë edhe lirimin e trafikut, ndërkaq që ndërtimi me modalitet publiko-privat si tek ky objekt do bëhet edhe për 2 tjera.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS