Përplasje e ashpër ndërmjet Dellovës dhe Micit, ky i fundit u detyra ta lë fushën (VIDEO)

Përplasje e ashpër ndërmjet Dellovës dhe Micit, ky i fundit u detyra ta lë fushën (VIDEO)

Në fillim të takimit Prishtina u penalizua.

Gledi Mici u detyru të largohet nga loja pas përplasjes që pati me futbollistin e Ballkanit, Lumbardh Dellova. Ky i fundit gjeti forcën ta vazhdoi sfidën, ndërsa Mici provoi ta ndihmoi skuadrën e tij, por pas tëtë minutash u zëvëndësua me Shefat Shefitin.

Mungesa e Micit do të jetë hendikep i madh edhe për ndeshjet e radhës të Prishtinës.