LIVE| RUBIKON: Memli Krasniqi flet për zhvillimet aktuale (VIDEO)

Memli Krasniqi ne Rubikon

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, sonte në Rubikon me Adriatik Kelmendin flet për të gjitha temat aktuale në vend.

– Përse, sipas PDK-së, Deklarata për Personat e Zhdukur e shfajëson Serbinë dhe e inkriminon Kosovën?

– Përse, sipas Krasniqit, Kurti i ka vendosur “konturat e një autonomie serbe në Kosovë”?

– Cili ministër i Qeverisë Kurti, sipas tij, punon me urdhra të Nagip Krasniqit?

– Përse e cilësojnë Qeverinë Kurti si “më të korruptuarën në historinë e vendit”?

– Cila është kërkesa e PDK-së ndaj qeverisë për komunat në veri të vendit?