Krasniqi, Kurtit: Njeriu i popullit nuk sillet me 20 truproja (VIDEO)

Memli Krasniqi ne Rubikon

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, tha se nuk mund cilësohet një njeri i popullit dikush të cilin e ruajnë 20 truproja.

“Frikësohet edhe mirë bile, frikën e shohim në çdo veprim të tij, Albin Kurti është esencialisht frikacak, se një njeri që nuk frikësohet më së pari prej popullit të vet nuk sillet me 20 truproja dhe 10 xhipa, se nuk ka ndodhë në Kosovë kurrë, as para as pas luftës, një lider, e lëre më kryeministër a president, me pasë roje e policë special që i kontrollojnë trupat e aktorëve që shkojnë në shfaqje me pa kryeministri, frikacaku ndryshe nuk definohet” tha Krasniqi në Rubikon të Klan Kosovës.

Krasniqi i cilësoi si të turpshme vizitat e Kurtit në përvjetorët e masakrave të ndodhura gjatë luftës në Kosovë.

“Send më të turpshëm nuk ka se kur në përvjetorët e pranverës së dhimbshme të Kosovës sidomos gjatë muajit prill kur shkon në një fshat ku njerëzit i përkujtojnë dhimbjen e masakrave i sheh nja 30 policë edhe nja 25 xhipa rend” tha Krasniqi.