Bislimi-LDK-së: Na tregoni ku e keni vendosur ju “të zhdukur me dhunë” që ne e kemi hequr

Bislimi-LDK-së: Na tregoni ku e keni vendosur ju “të zhdukur me dhunë” që ne e kemi hequr

Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi është kthyer në punën e qeverisë së drejtuar nga Avdullah Hoti kur ka replikuar me deputetët për kritikat rreth deklaratës për personat e zhdukur.

“Deklarata për të cilën ne jemi dakorduar e ka titullin: Deklarata e kryeministrit Albin Kurti”, ndërsa ju e keni trajtuar me zero urgjencë çështjen e personave të pagjetur”, është shprehur Bislimi”.

“Na tregoni ju se ku e keni vendosur termin ‘persona të zhdukur me dhunë’ e që ne ua kemi hequr”, ka vazhduar ai duke u përgjigjur për termin “persona të zhdukur me forcë”.

“Driton Selmanaj më 8 shtator ka thënë se kjo temë është konsumuar”.

E lidhur me këtë, Selmanaj ka vazhduar të thotë se asnjëherë në jetën e tij nuk e ka thënë këtë.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS