Ngritet aktakuzë ndaj një personi për shitjen e substancave narkotike dhe shpëlarje parash

Prokuroria Speciale

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë ndaj B.K.

Ai akuzohet për blerjen, posedimin shpërndarjen dhe shitjen e paautorizuar të narkotikëve.

Po ashtu, B.K akuzohet edhe për veprat penale “Shpëlarja e parave”.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS

The post Ngritet aktakuzë ndaj një personi për shitjen e substancave narkotike dhe shpëlarje parash appeared first on Klan Kosova.