Gordon i’a terron me bllokadë Waldows (VIDEO)

Gordon i’a terron me bllokadë Waldows (VIDEO)

Në palestrën “Minatori” po zhvillohet ndeshja e parë e serisë finale në basketbollin kosovar.

Aty po ndeshen mes vete Trepça dhe Peja.

Në fund të çerekut të parë Andreë Gordon i’a terroi me bllokadë basketbollistit të Pejës, Brad Waldow.

Aktualisht është mbyllur pjesa e parë e kësaj sfidë me epërsi të ngushtë të pejanëve, 47-48.