Vazhdon dëgjimi i dëshmitarit të pestë në gjykimin e Pjetër Shalës

Vazhdon dëgjimi i dëshmitarit të pestë në gjykimin e Pjetër Shalës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë është duke vazhduar gjykimi ndaj ish-pjesëtarit të UÇK-së, Pjetër Shala.

Në Hagë është duke u dëgjuar dëshmitari i pestë në këtë proces gjyqësor, i njëjti që u dëgjua edhe dje.

Sot për këtë dëshmitarë janë duke u bërë pyetjet nga ekipi mbrojtës i Shalës.

Procesi gjyqësor ka kaluar në seancë private.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.