RUBIKON sonte: Jusuf Buxhovi dhe Milazim Krasniqi

Milazim Krasniqi Jusuf Buxhovi

Jusuf Buxhovi dhe Milazim Krasniqi vijnë sonte në Rubikon, për të sjellë perspektivën e tyre mbi të gjitha zhvillimet aktuale politike në vend.

Marrëveshja e arritur në Bruksel dhe në Ohër, Asociacioni, zgjedhjet në veri dhe raportet shqiptaro-serbe gjatë historisë janë vetëm disa nga temat që diskutohen me intelektualët Buxhovi e Krasniqi.

Emisionin mund ta ndiqni sonte nga ora 20:45, në Klan Kosova.