Qerkini: Serbia i hapë arkivat kur edhe një herë të bie raketa në Dedinjë (VIDEO)

Bajram Qerkini

Bajram Qerkini nga Qendra Burimore për Personat e Zhdukur, beson se Serbia duhet t’i hapë arkivat për ato që kanë ndodhur në luftën e fundit në Kosovë.

Por sipas tij kjo është pothuajse e pamundur që të ndodhë.

“I hapë, kur edhe një herë të bie raketa në Dedinjë”, është shprehur Qerkini për Sytë 7 në Klan Kosova.

“Nuk ka kush që e bën me i hapë arkivat e krimeve që i ka bërë dhe i ka fshehur. Ata që e kanë fotografuar dhe bombarduar midis Dedinjës, ata mund t’i thonë se ja ku janë dëshmitë”.

Qerkini ka thënë se Beogradi zyrtar i di të gjitha krimet dhe kriminelët që nuk i ka dorëzuar ende.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.