Në Hagë kundër Pjetër Shalës po dëshmon ish-ushtari i UÇK-së

Pjeter Shala

Sot po vazhdon seanca ndaj ish-eprorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Pjetër Shala.

Kundër Shalës po dëshmon dëshmitari i 10-të, ish-ushtari i UÇK-së.

Zyra e Prokurorisë së Specializuar ka kërkuar 3 orë për ta marrë në pyetje dëshmitarin.

Sipas kryetares së trupit gjykues, dëshmia do të dëgjohet në tri seanca me nga 1 orë e 30 minuta kohë.

Pjetër Shala, u arrestuar më 16 mars 2021.

Ai po akuzohet për krime të kryera mes 17 majit 1999 dhe 5 qershor 1999, në fabrikën e metalit në Kukës të Shqipërisë.

Një pjesë e dëshmisë do të dëgjohet në seancën e mbyllur/ Klankosova.tv

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.