Dalje e vogël e qytetarëve në Gërmi për 1 Maj (FOTO)

Dalje e vogël e qytetarëve në Gërmi për 1 Maj (FOTO)

Tashmë është bërë zakon që në Kosovë për 1 maj qytetarë të shumtë të dalin në Gërmi për ta festuar Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve me aktivitete të ndryshme.

Mirëpo, sivjet, deri në këto momente, nuk është parë një gjë e tillë. Në këtë park janë parë qytetarë të paktë që kanë vendosur të kalojnë atje 1 Majin.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.

The post Dalje e vogël e qytetarëve në Gërmi për 1 Maj (FOTO) appeared first on Klan Kosova.