Avni Zogiani emërohet zëvendësministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Avni Zogiani

Avni Zogiani, është emëruar në pozitën e zëvendësministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, i dëshiroi atij suksese në përmbushjen e përgjegjësive të reja.

Njoftimi për këtë u dha nga Zyra e Kryeministrit.

Avni Zogiani, kishte qenë më herët edhe kandidat për kryetar të Fushë Kosovës.

Zogiani ishte edhe pjesë e shoqërisë civile.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.