Nga sot fillon sezona, Fibula Travel nis fluturimet direkte Prishtinë

Nga sot fillon sezona, Fibula Travel nis fluturimet direkte Prishtinë – Antalya

Fibula Travel fillon me traditat e saja, nga sot fillon sezona e 24-të.

Si çdo verë, dhe kjo patjetër që është vera e Fibula.Që nga sot më 23.04.2023 fillon sezona e 24-të radhazi me fluturime direkte nga Prishtina për Antalya, Turqi.

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert, ju do të keni:

10 fluturime në javë për ANTALYA me Turkish Airlines

2 fluturime në javë për BODRUM me Turkish Airlines1 fluturim në javë për

DALAMAN(Fetiye dhe Marmaris) me Pegasus Airlines

2 fluturime në javë për HURGHADA, Egjipt me Air Cairo

VERA 2023 është VERA FIBULA!

Gjithmonë të parët dhe shumë hapa para të gjithëve!Ju mirëpresim në zyrat tona në:

038/045/049 24 25 26, Prishtinë
045 875 555, Pejë
045 373 555, Prizren
045 373 666, Gjakovë