19 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, dy në gjendje më të rëndë

 19 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, dy në gjendje më të rëndë

Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 19 pacientë të infektuar me COVID-19.

Nga spitali tregojnë se 10 pacientë janë në oksigjenoterapi dhe dy të tjerë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

“Të dhënat aktuale për pacientët me Covid-19: 19 pacientë me Covid 19 të shtrirë, 10 pacientë me Covid 19 në Oksigjenoterapi, 2 Pacientë me Covid 19 në gjendje më të rëndë”, thuhet në njoftimin e Spitalit të Pejës.

Advertisement

Advertisement

Të ngjashme