122 pacientë në trajtim nga COVID-19

 122 pacientë në trajtim nga COVID-19

Në QKUK, në klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 122 pacientë për COVID-19.

Prej tyre, 33 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 84 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë, transmeton Klankosova.tv.

Në QKUK janë të shtrirë 85 pacientë:

Advertisement

19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2
67 janë me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:
Klinika Infektive, 18 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 66 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 37 pacientë:
14 të konfirmuar pozitivë
17 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
Spitali i Pejës, 19 pacientë
Spitali i Gjilanit, 5 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë

Advertisement

Të ngjashme